BBC: Përse flemë?

Është e habitshme të mendosh sesi ne e shpenzojmë kohën e jetës sonë. Sipas disa llogaritjeve një njeri rreth të 78-ave, 25 vite prej tyre i harxhon duke fjetur. Duke parë sesa shumë kohë kalon në nj...

Shkencëtarët prodhojnë tekstilin që mbledh energji

  Në Kinë dhe në SHBA shkencëtarët kanë treguar sesi disa pjesë të një tekstili mund të furnizonin me energji një  pajisje celular ose orë . Tekstili përbëhet nga fibra polimeri të veshura me gj...

Kontrollet, 11 të arrestuar për vjedhje energjie

Policia e Shtetit, OSHEE dhe Policia Pyjore zhvilluan kontrolle në të gjithë vendin për të analizuar ecurinë e furnizimit me energji elektrike dhe gjendjen e sipërfaqeve pyjore. Gjithsej 70 grupe të ...