1 gram shafran në mëngjes të përmirëson kujtesën

Sipas studimeve të kryera në Tajlandë, konsumimi i një grami të shafranit për mëngjes të përmirëson kujtesën. Në studim janë përfshirë meshkujt dhe femrat më të vjetra se 60 vjet, të cilëve u është d...