Erëzat, një aleat i çmuar kundër të ftohtit

Erëzat janë një aleat i çmuar i shëndetit për të forcuar sistemin tonë imunitar. Në këto ditë të ftohta të dimrit, do të ishte mirë t’i kishit në kuzhinën tuaj. Speci kuq djegës Kur jemi të ftohur dh...

Tre erëzat që ju ndihmojnë të bini në peshë

Nëse dëshironi të dobësoheni, ekspertët kanë specifikuar 3 erëzat të cilat do t’iu ndihmojnë të humbisni në peshë. Shafrani Një studim ka treguar se konsumimi i rregullt i shafranit mund ta rregulloj...

I ftohti luftohet edhe me erëza!

Erëzat janë një aleat i çmuar i shëndetit për të forcuar sistemin tonë imunitar. Në këto ditë të ftohta të dimrit, do të ishte mirë t’i kishit në guzhinën tuaj. Speci kuq djegës Kur jemi të fto...

Tri erëzat që nxisin rënien e shëndetshme nga pesha

Nëse dëshironi të dobësoheni, ekspertët kanë specifikuar 3 erëzat të cilat do t’iu ndihmojnë të humbisni në peshë. Shafrani Një studim ka treguar se konsumimi i rregullt i shafranit mund ta rregulloj...

Nenexhiku i egër, erëza me fuqi të shumta kurative

Nenexhiku i egër është një nga erëzat që përdoret më së shumti në mjekësi dhe jo vetëm. Kërkimet shkencore të kohëve moderne vazhdojnë të provojnë atë që tashmë dihet në mbarë botën: nenexhiku i egër...

Tre erëzat që përmirësojnë qarkullimin e gjakut

Erëzat përveç shijes së mirë që i shtojnë ushqimeve kanë edhe fuqi për të përmirësuar qarkullimin e gjakut. Më poshtë do të lexoni disa nga vetitë e këtyre erëzave. Piperi i kuq Është një erëz që sig...

Erëzat që mund t’i mbillni në kopështin e shtëpisë

Erëzat njihen si përbërës të rëndësishëm për nga dobitë që kanë. Kanë përdorim të shumta në gatime, në trajtimin e sëmundjeve të ndryshme, në çajra etj. Shumica e njërëzve i blejnë të gatshme por në ...