“Mos”, një film triptik për korrupsionin në polici

Regjisorët e rinj shqiptarë, që u përfaqësuan në Festivalin e Filmit në Kanë, sjellin këtë herë një film të një zhanri të veçantë. Kreshnik Saraçi, Suela Bako dhe Ergys Meta po punojnë për realizimin...