Estonia shteti i parë që ofron transport publik falas

Estonia ka njoftuar që do të ofrojë një transport publik falas, duke bërë çdo shtet tjetër  ta mendojë dhe një herë këtë çështje. Në një intervistë me Pop Up City, Allan Alakula, i cili është Shef i ...