Ku do luhet finalja e Champions League në 2020?

Pasi përcaktoi stadiumin e ri të Atleticos së Madridit, ‘Wanda Metropolitana’, si pritëse të finales së 2019-ës, UEFA po vijon me shpejtësi përcaktimin edhe të vendit pritës të finales së 2020-ës. Ka...

Europa nën dëborë dhe ngricë

Pjesë të Evropës po përballen sot me kushte kaotike udhëtimi për shkak se temperaturat në rajon kanë rënë nën zero mes motit me dëborë, rrugëve të bllokuara, dhjetëra aksidenteve dhe stuhive më të kë...

Dimri mbërthen Europën

Një korridor dëbore afërsisht 160 kilometra, që nis nga veri-perëndimi i Skocisë i shtrirë deri në juglindje të Anglisë, shënoi edhe dëborën e parë që mbuloi Londrën për këtë sezon dimëror. Londinezë...

Ura që bashkon dy Europat, tani simbol i ndarjes

“Të harrojmë fyerjet dhe mallkimet / dhe të ngrëmë dolli me njëri-tjetrin / me qëllim që ata dhe pjesa tjetër prej nesh të bëhemi ne / Kjo është më mirë, se sa të luftojmë”. Benny Andersen, një poet ...