Pse logoja e facebook-ut ka ngjyrën blu?

  A e keni menduar ndonjëherë pse logoja e facebook-ut ka ngjyrën blu? Ngjyra blu lidhet me themeluesin e Facebook, Mark Zuckenberg, i cili është daltonik. Siç dihet nga të gjithë daltonizmi lidhet m...

Facebook sjell versionin e ri të Messenger

  Facebook ka lançuar një tjetër version të Messenger për biznesin. Ky version i Messanger është projektuar të punojë në zona me lidhje të dobët interneti si Tunizia, Malajzia, Venezuela, Sri Lanka, ...

WhatsApp “kopjon” nga Snapchat

Versioni i ri i Whatsapp i vlefshëm përmes përditësimet në ‘store’ është lëvizja e fundit e Facebook për të kopjuar disa nga rivalët e tij. Këto përditësime përfshijnë redaktim dhe shkrim në foto. Gj...

Facebooku do të vijë me risinë e non-stop live video

Facebook ka njoftuar se është duke lëshuar aplikacionin Continuous Live Video API, që mundëson shfaqjen video në kohën reale. Më parë rrjeti më i famshëm social ka lejuar shfaqjen e videove “live” de...