KOHA PËR LUTJE – ALI ZAIMI

Është koha për duá. Është koha për të ngritur duart e të lutemi si kurrë më parë. Momentet që po jetojmë na nxisin të lutemi siç na nxit hyrja e Ramazanit të agjërojmë, siç na nxit ezani të falemi. R...

Gjak i falur

Gjakmarrja është një fenomen i cili prej vitesh ka privuar nga shkollimi dhjetëra fëmijë, ndërkohë që dhjetëra të tjerë jetojnë të izoluar dhe më frikën e humbjes së jetës çdo moment. Në Shkodër, fam...