Fasulja, ushqimi dimëror me veti të shumta ushqyese

Dimri po vjen dhe bashkë me të edhe një nga ushqimet më të pëlqyera të shqiptarëve, fasulet. Përtej pëlqimit për këtë ushqim, fasulet kanë vlera ushqyese të cilat nuk duhen humbur. Fasulja ka vlerë t...