Newsroom – 21 shkurt 2016

  Newsroom lajmet kryesore të javës 15-21 shkurt 2016 Çdo të diel, ora 18:00   Ndiqni përmbledhjen javore të lajmeve kryesore në Radio Spektrum 96.4 mhz. Live Stream: www.spektrum.al Tune I...

Banorët e luginës!

REPORTAZH nga ditari i një gazetari E diel, 6 dhjetor 2015 Ferit Lika Rruga qe e vështirë, ndoshta është pak të thuash “vështirë”, në kufijtë e së pamundurës. Pas një orë e një çerek nga ...

Mes frikës dhe shpresës…

… dhe shiu vazhdon të bjerë! Përtej dritares, pikat e shiut lënë gjurmët e tyre duke ravijëzuar rrugë pafund, diku të drejta e diku të lakuara, ashtu si vetë rrugët e jetës që dredhojnë pa reshtur me...

Kur Mevludi kthehet në traditë – Ferit Lika

  Në rrugëtimin e tij të gjatë mes peripecish, pengesash e kritikash, “Mevludi” trokiti në shtëpinë e çdo shqiptari, duke u kthyer në një traditë të bukur që trashëgohet brez pas bre...