Rrugët e kryeqytetit që do bllokohen për festa

Në prag të festave të fundvitit bashkia e Tiranës ka marrë masa për kufizimin e mjeteve të tonazhit të rëndë në kryeqytet, brenda unazës së mesme dhe disa rrugë. Ndalimi i qarkullimit të automjeteve ...

Fundviti, Policia e Shtetit shton kontrollet

  Policia e Shtetit ka shtuar kontrollet në të gjithë vendin gjatë festive të fundvitit. Drejtori i Policisë, Haki Çako, tha se kontrollet synojnë parandalimin e incidenteve dhe aksidenteve gjat...