Festat e 28-29 nëntorit në Tiranë

Festimet në kryeqytet gjatë 28 nëntorit, Dita e Pavarësisë së Shqipërisë dhe 29 nëntorit, Dita e Çlirimit. Foto: Ivana Dervishi/BIRN.