Nesër Kurban Bajrami, ja si do të festohet në Tiranë

Nesër është Kurban Bajrami. Mijëra besimtarë do të mblidhen në sheshet kryesore dhe xhamitë e qyteteve për të festuar Kurban Bajramin. Në qytetin e Tiranës festimet do të fillojnë me programin e Kurb...

Besimtarët myslimanë festojnë Kurban Bajramin

Besimtarët myslimanë festojnë sot festën e Kurban Bajramit. Ceremonia e Bajramit u organizua si çdo vit në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, ku mijëra besimtarë myslimanë falën namazin e Kurban Bajram...