Pesë teknologjitë që i dhamë lamtumirë në 2016-tën

Revista Mit Technology Review ka renditur pesë teknologjitë që i dhamë lamtumirën në 2016-tën.  E para e përmendur nga ekspertët është pikërisht Vine, aplikacioni i Twitter që të jeptë mundësi të pos...

Shkencëtarët prodhojnë tekstilin që mbledh energji

  Në Kinë dhe në SHBA shkencëtarët kanë treguar sesi disa pjesë të një tekstili mund të furnizonin me energji një  pajisje celular ose orë . Tekstili përbëhet nga fibra polimeri të veshura me gj...