Kosova dhe Shqipëria bashkë në festivalin e Kanës

Qendra Kinematografike e Kosovës dhe e Shqipërisë do të jenë pjesë e tregut të madh ‘Marche Du Film’ të festivalit prestigjioz të Kanës nga 8-17 maj 2018. Këtë vit pavioni do të jetë në një hapësirë ...

“Super Mario”, loja e famshme së shpejti film

Personazhet e famshëm të lojës elektronike Mario e Luigi  së shpejti do të bëhen më të famshëm se se sa janë dhe këtë herë ne do mund t’i shikojmë në ekranin e madh të kinemasë, falë marrëveshj...