Ulen shpenzimet buxhetore dhe investimet për 2016

Shpenzimet buxhetore për vitin 2016 pësuan rënie krahasuar me një vit më parë. Sipas të dhënave fiskale të Ministrisë së Financave shpenzimet totale ishin 1.9% më të ulëta se me 2015, me rreth 8.1 mi...

Rritja ekonomike në 2017 pritet të jetë 3.8 %

Rritja ekonomike për vitin 2017 planifikohet të jetë 3.8 %. Ministri i Financave, Arben Ahmetaj, gjatë një konference për shtyp në fund të muajit dhjetor tha se parashikohet që Shqipëria të bëhet ven...

MF: TVSH solli 112.543 mln lekë të ardhura gjatë 2016

Gjatë periudhës janar-tetor të vitit 2016 Ministria e Financave mblodhi rreth 112 milionë e 543 mijë lekë të ardhura nga Tatimi mbi Vlerën e Shtuar. Raporti fiskal për këtë 10-mujor tregon se të ardh...