Maratona e Tiranës, më shumë se 1200 pjesëmarrës

Nën kujdesin e Bashkisë së Tiranës dhe Federatës Shqiptare të Atletikës u mbajt sot në kryeqytet Marataona e Tiranës, ku më shumë se 1200 pjesmarrës garuan në 4 kategori për grupmosha të ndryshme. Fi...

“Mbretërit” fitojnë titullin e 11 në Champions

Real Madrid është kampion i ri i Evropës Real Madridi ka fituar Ligën e Kampionëve, pasi në finale ka mposhtur rivalin e qytetit Atletico Madridi dhe atë vetëm pas penalltive. Koha e rregullta dhe va...