Çaji i mollës, lëngu shërues i disa sëmundjeve

Çaji i mollës është një nga çajrat mëe të mirë që mund të konsumoni. Fruti i mollës përmban flavonoidë të cilët favorizojnë absorbimin e kalciumit duke parandaluar osteoporozën dhe artritin. Çaji i p...