Dy flokëza dëbore nuk mund të jenë njësoj

Për të formuar një kristal të vogël akulli mjaftojnë 275 molekula uji dhe të paktën 50 kristale akulli formojnë një flokëz bore. Çdo flokëz dëbore krijon motivin e vet prej gjashtë faqesh, ndërkohë ç...