Spektakël fluturakësh në Parkun Kombëtar të Divjakës

Parku Kombëtar i Divjakës përditë e më shumë vizitohet nga turistë të huaj që tashmë janë bërë kuriozë për faunën dhe florën që rriten në këtë park dhe këto ditë pragdimri, fluturakët janë shtuar shu...