Biçikleta që mund të fluturojë…?

Colin Furze, ish hidraulik ka ndërtuar një pajisje të njohur si ‘hoverbike’, e cila është në formën e biçikletës, por që mund edhe të fluturojë. Furze e ka ndërtuar pajisjen në shtëpinë e tij dhe tan...

Ngrihet në fluturim avioni i parë solar

Avioni solar, i pari i këtij lloji në botë, ka kryer fluturimin e parë.  Avion solar që fuqizohet nga rrezet diellore, do të duhet të flutorojë për plot 66 orë për të realizuar udhëtimin drejt Mounta...