Argjiro Fest promovon folklorin dhe artizanatin

Argjiro Fest mirëpriti vizitorë të shumtë në festën 3-ditore të folkut dhe artizanatit në Gjirokastër. Aktiviteti i organizuar në kuadër të ditëve të trashëgimisë kulturore kombëtare përfshin evente ...