FA shpërndan ndihma në zonat e izoluara

Forcat e Armatosura kanë angazhuar helikopterë për shpëndarjen e ndihmave në zonat e izoluara, për të përballuar situatën e shkaktuar nga reshjet e dëborës dhe temperaturat e ulëta. Drejtoria e Përgj...

Rikthehet “zbori”

Pavarësisht se Shqipëria është një vend anëtar i NATO-s, aleancës më të madhe ushtarake në botë, kjo nuk do të thotë se shqiptarët janë ndarë njëherë e mirë nga koha kur i gjithë populli ishte ushtar...