Ç’është guximi?

Guximi nuk është të kesh forcë për të shkuar përpara. Guxim është të shkosh përpara kur nuk ke forcë. – Napoleon Bonaparte

BESIMI ËSHTË DRITË DHE FORCË

Njeriu vjen në këtë botë dhe jeton për një kohë të shkurtër; ndodhet në një shtëpi të rrethuar nga të gjitha anët e saj me dyer që në çdo moment mund të hapen dhe ai të dalë prej saj. Njeriu jeton ba...