Ka disa vende në botë që janë magjikë

Ka kaq shumë vende të mahnitshme në Tokë, të bëra nga njeriu dhe nga natyra, por disa prej tyre duken sikur janë aliene dhe nuk ekzistojnë. Për shembull, “Door to Hell” në Turkmenistan që është 69 me...

Fotografitë më të bukura të shkrepura për 2018

National Geographic Travel ka nisur garën e saj vjetore për të nderuar imazhet e fotografëve. Garuesit e kualifikuar paraqesin tre kategori: natyrën, njerëzit dhe qytetet Fotografi që do të marrë çmi...