Nomofobia, frika nga të mbeturit pa celular

Një fobi e re po qarkullon kohët e fundit. Bëhet fjalë për nomofobinë, e cila është gjendja e frikës dhe e panikut kur nuk ke telefon. Numri i njerëzve të prekur me nomofobia u zbulua në një studim n...