7 ushqimet që heqin stresin

Gjendja e stresit është një situatë e pashmagshme ndonjëherë. Përpiqemi me metoda të ndryshme për ta larguar, por kemi harruar që dhe ushqimet ndikojnë vërtëtë shumë. Për t’u qetësuar nga kjo g...