Si të mbrohemi nga ftohjet vjeshtore

Jemi zyrtarisht në vjeshtë dhe ftohjet, temperaturat,  janë normale. Për ta kaluar shëndetshëm këtë stinë bëni mirë të përdorni këshillat e mëposhtme. Mjaltë dhe çokollatë Mjalti dhe çokollata forcoj...