Sëmundjet më të shpeshta që prekin fëmijët

Ndryshimi i stinëve ndikon drejtpërdrejtë në imunitetin e fëmijëve. Një fëmijë i sëmurë në shtëpi ndikon tek të gjithë pjestarët, ndaj më poshtë do të lexoni disa sëmundje të zakonshme te fëmijët dhe...