Doktorët: Lërini fëmijët të ecin zbathur

Prindërit shpesh u veshin fëmijëve këpucë sapo ata mësojnë të ecin, madje edhe para se ta bëjnë këtë. Në fakt këpucët bllokojnë receptorët në këmbë përgjegjës për zhvillimin e rrugëve dhe lidhjeve të...