Maldivet si Venecia, përdryshe do të fundoset

Maldive është vendi ku ka më shumë mundësiqë të përpihemi nga dallgët e detit. Nga gjithë diskutimet mbi ngrohjen globale dhe rritjen e nivelit të detrave, janë banorët e Maldiveve, ata që kanë arsye...