Fuqia e vërtetë e dijes dhe edukimit

Islami i kushton vëmendje të veçantë dijes, aq shumë saqë Islami konsiderohet si një fe (mënyrë jete) e të mësuarit dhe njohurisë. Ajo pohon se njeriu është krijuar për të njohur dhe për të përmbushu...

Arsyet pse duhet të hani mëngjes

  Mëngjesi përbën një nga vaktet më të rëndësishëm të ditës. Ashtu siç edhe autorja e popullarizuar e ushqimeve, Adelle Davis, ka këshilluar që njerëzit të hanë mëngjes si një mbret, drekën si n...

Nëse në zemër zë vend besimi…

Pa dyshim se besimi në Allahun e Madhëruar, kur zë vend në zemrën e besimtarit bën çudira. Të paditurin e ndriçon me dituri, të dobtin fizikisht e bën të fuqishëm, frikacakun e bën trim, dorështrëngu...

Dielli, ilaçi natyral i trupit dhe shpirtit

Dielli është burimi i mirësive pa fund, është furznizuesi kryesor i energjisë në tokë. Më poshtë do të lexoni se çfarë bën dielli për ne. 1.Ndihmon në zbutjen e dhimbjes së kockave, largon tkurrjet d...

Dielli, burimi i mirësive pa fund

Dielli është burim i shumë të mirave, ka një ‘fuqi’ special për shëndetin mendor dhe atë fizik. Larg stresin Dielli ka fuqinë të rikthejë humorin dhe të largojë stresin. Kur ekspozohemi ndaj dritës d...

Vettingu hyn në fuqi sot

Ligji i Vettingut hyn në fuqi automatikisht ditën e premte, pasi Presidenti i Republikës nuk u shpreh me dekret për të. Kuvendi miratoi ditën e enjte edhe pesë ligje të tjera të paketës anti-korrupsi...