Zgjedhjet në Kosovë/ Nis sot fushata në 38 komuna

Në Kosovë nisi sot fushata e zgjedhjeve lokale që do mbahen pas një muaji, në 22 tetor, në 38 komuna për kryetarët dhe kuvendet e tyre. Garojnë gjithsej 91 subjekte politike, prej tyre 35 parti, 30 i...