Samsung lançon Galaxy S8 dhe S8+

Samsung Electronics prezantoi Galaxy S8 dhe Galaxy S8+, telefonat inteligjentë që largojnë barrierat e smartphonëve tradicionalë me dizajnin e mrekullueshëm të hardware-it dhe varietet ofrimi shërbim...

Njihuni me Galaxy S7 Active

Galaxy S7 Active është versioni më i fortë i Samsung, Galaxy S7.   Telefoni ka të njëjtin ekran Quad HD 5.1-inç si S7. Është rezistent ndaj ujit deri në 5 këmbë thellësi për deri në 30 minuta. Një tj...