Metroja e Stokholmit e kthyer në një galeri arti

Metroja e Stokholmit është një nga galeritë më të gjata në botë me 90 nga 100 stacione që shfaqin vepra artistike me ngjyra të shumëllojshme. Linja e parë e metrosë në kryeqytetin suedez u krijua në ...

NGJYRA TË NDRYSHME

FOTO E DITËS (11 korrik 2016) Rrezet e diellit deportojnë përmes dritareve të qeltqta shumëngjyrëshe të Xhamisë-Katedrales së Kordobas duke formuar nëpër mure reflektime me ngjyra të larmishme. Kjo n...

Foto të mrekullueshme të natyrës

Bota është e mbushur plot me vende të mrekullueshme. Fotografitë e mëposhtme ju sjellin bukuri magjepse të shkrepura në vende dhe stinë të ndryshme.