Italianët nuk i ndahen Gashit

Pas Veronës dhe Fiorentinës, Gashi po ndiqet me shumë interes edhe nga Atalanta, që synon të gjejë një alternativë të përshtatshme të Maxi Morales, tashmë i kthyer në Argjentinë te Leon. Për shkak të...

Edhe Fiorentina pas Shkëlzen Gashit

Shtohet interesimi nga Serie A për Shkëlzen Gashin. Pas Torinos dhe Veronës në garën për të ta transferuar sulmuesin e Baselit, Shkëlzen Gashin ka hyrë edhe Fiorentina. Sulmuesi shqiptar i cili ka gj...