10 këshilla për të përdorur djathin në gatime

Djathi është ndër ushqimet që konsumojmë më shpesh më vete dhe në gatime të ndryshme. Më poshtë po japim disa këshilla që duhen patur parasysh kur gatuajmë djath. Përdorni majonezë, jo gjalpë kur të ...

VISARE SHQIPTARE – NJOHËM FSHATIN E BUKUR TË NDROQIT

Këtë javë ‘’Visare Shqiptare’’ solli në studio historinë, jetën, vlerat dhe potencialet e fshatit të Ndroqit. Kishim të ftuar z. Besnik Rreshka, i cili na solli në 96.4 Mhz informacione dhe detaje të...

VISARE SHQIPTARE – KUZHINA SHQIPTARE

Visare Shqiptare këtë javë solli në vëmendje të dëgjuesve një nga vlerat e traditës tonë, kuzhinën shqiptare. Kishim në studio shefin e kuzhinës së restorantit të Mullixhiut Bledar KOLA, ku na solli ...