Këto ushqime ua forcojnë sistemin imunitar

Ndryshimi i stinës pasohet edhe me ndryshim në ushqimet që konsumojmë. Tashmë jemi në vjeshtë dhe me uljen e temperaturave është më e lehtë për t’u sëmurur. Për të pasur një sistem imunitar të fortë ...

Gështenjat jo vetëm të shijshme por edhe maska ideale

Gështenjat përveç shijes së mirë kur piqen dhe zjehen kanë edhe cilësi të mira për lëkurën. Kripërat minerale të gështenjave bëjnë të mundur ta rigjallërojnë lekurën, kanë aftësi tonifikuese. Për ta ...