“Siria digjet, bisedimet krihen”

Ekspertët thonë se nuk presin ndonjë çudi nga bisedimet e paqes, pasi situata në terren është kaq e ndërlikuar dhe ka kaq shumë aktorë, saqë do të jetë shumë e zorshme të pranojnë një marrëvëshje apo...