Ç’ndodh me trupin kur gëzohemi dhe trishtohemi?

Përjetimi i emocioneve ndikon shumë në gjendjen fizike dhe atë psikologjike. Pa kuptuar, duke përjetuar mërzitje, gëzime, ne shkaktojmë ndryshim gjendjesh në trupit tonë. Do t’ju tregojmë më poshtë s...

Aktiviteti fizik ndikon në gjendjen tuaj shpirtërore

  Aktiviteti fizik nuk ndikon vetëm në mirëqënien tuaj fizike, por edhe në atë shpirtërore,psikologjike. Një nga mënyrat për të zbuluar  nëse jeni të stresuar është edhe mënyra e të ecurit. Në b...