Nëse nuk i duron dot zhurmat, mund të jesh gjeni

Të bezdisin zhurmat, apo përtypjet e një personi teksa ha? Nuk shkon në kinema, sepse nuk do të dëgjosh të tjerët të përtypen, ndërsa hanë kokoshka pranë teje? Të bezdis dhe zhurma e ndonjë mushkonje...

Djali juaj është një gjeni…!

Një ditë Tomas Edison erdhi në shtëpi dhe i dha një letër mamasë së tij dhe i tha: “Mësuesja më dha këtë letër sot, dhe më tha të ta jap vetëm ty.” Mamaja filloi të qante. Edisoni e pyet,...