Urat e Zagorisë, arkitektura që dëshmon histori

Të vendosura mbi lumin e Zagories në krahinën me të njëjtin emër në Gjirokastër, urat historike të Hoshtevës dhe Nivanit janë dëshmia më e shkëlqyer e një periudhe të artë ndërtimesh. Urat e Zagories...

Argjiro Fest promovon folklorin dhe artizanatin

Argjiro Fest mirëpriti vizitorë të shumtë në festën 3-ditore të folkut dhe artizanatit në Gjirokastër. Aktiviteti i organizuar në kuadër të ditëve të trashëgimisë kulturore kombëtare përfshin evente ...