Nis censusi i adresave, 6 muaj afat për regjistrim

Censusi për regjistrimin e adresave nisi ditën e hënë dhe do të vijojë deri në 31 mars. Gjatë kësaj periudhe dy kompani shqiptare dhe një e huaj do të trokasin në çdo derë për të regjistruar adresën ...

Amnistia fiskale, falen gjobat për 100 mijë makina

Ministria e Financave dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar kanë rënë dakord për zbatimin e amnistisë së mjeteve, që parashikon faljen e taksave të papaguara për 100 mijë mjete. Ligji i ri për amnistinë fis...