Duolingo, platforma falas e mësimit të gjuhëve

Duolingo, platforma falas e mësimit të gjuhëve, ka nxjerrë dhe tre gjuhë të reja në aplikacionin e saj në iOS, duke ndihmuar kështu njerëzit që të mësojnë gjuhë të reja pa paguar leksione të shtrenjt...

Google tani flet 103 gjuhë

  Google Translate shtoi këtë javë 13 gjuhë të reja, duke e çuar numrin total të gjuhëve në 103. Gjuhët e shtuar nga Google përfshijnë galishten e Skocisë, gjuhën kurde, pashtu, xhosa, sindi, lu...

Keni vështirësi në mësimin e gjuhëve të huaja?

    Njerëzit kanë aftësi të ndryshme, disa  prej tyre e kanë të lehtë mësimin e gjuhëve  të huaja, ndërsa një pjesë vështirësohet. Një studim i ri sugjeron se njerëzit që e kanë të vështirë...