Pse duhet të flini në krahun e djathtë ?

  Pozicioni i gjumit  është  një faktor shumë i rëndësishëm për shëndetin fizik dhe mendor tuajin. Nëse flini në anën e djathtë, atëhërë  ju po e bëni gjumin si duhet. Kjo sepse të fjeturit në k...

Pse gjumi i tepërt dëmton shikimin ?

Sipas studimit më të fundit rezulton se ai që bën më shumë se tetë orë gjumë gjatë natës rrezikohen nga verbërimi. Gjumi i tepërt ndikon që të dëmtohet shikimi, për shkak se gjumi i tepërt çon në një...