Gjumi i natës, i domosdoshëm për shëndetin e zemrës

Mungesa e gjumit gjatë natës ndikon negativisht në shëndetin e zemrës. Një studim i fundit analizoi gjendjen shëndetësore të personave që nuk flenë gjumë natën dhe zbuloi shtim të rrezikut të hiperte...