Vettingu, sot pritet vendimi i Kushtetueses

Gjykata Kushtetuese pritet të vendosë ditën e sotme për qëndrimin që do të mbajë ndaj ligjit “Për rivlerësimin e gjykatësve dhe prokurorëve”, i njohur si Vetting-u. Gjykata mori zyrtarisht të shtunën...