CNN: A duhet SHBA të ekstradojë Gylenin?

  Pas trazirave të fundjavës në Turqi dhe kërkesës së Presidentit Erdogan për ekstradimin e dijetarit Fethullah Gylen, CNN sjell një analizë të hollësishme në lidhje me kushtet për realizimin os...