Si të shërojmë gryket dhe acarimin e fytit pa ilaçe

Nëse ju ka rritur gjyshja, me siguri duhet t’ju kujtohet që sa herë ju sëmureshit ajo kishte një recetë të sajën që si për mrekulli ju shëronte. Jo vetëm që sëmundja largohej brenda pak ditësh,...

5 këshillat e arta të gjysheve

Gjyshet janë mësueset tona në shumë drejtime. Më poshtë do të lexoni 5 këshillat popullore që duket se funksionojnë mësë miri. 1.Përdorni patate kur ju pickojnë mushkonjat Kjo është gjëja më e pazako...

NGA VETË JETA – ORA E QUMËSHTIT

Në njërën nga parqet e ngelura si të shtrydhura mes apartamenteve më luksoze të qytetit, jetonte një mace e çalë. Kafsha e gjorë ishte e detyruar të rrinte aty, sepse këmbën e kishte shtypur në trafi...