200 mln lekë për ndërtimin e ekspozitës në Llogara

Ministria e Mjedisit do të investojë 200 milionë lekë për ndërtimin e një godine në qafën e Llogarasë, e cila mendohet se do të funksionojë si ekspozitë dhe vendpushimi për udhëtarët. Godina do të je...